Hej sötnosar

Hej babys! Idag har jag varit i skolan i en halvtimma. Sen åkte jag och shoppade. Jag ser ingen anledning till varför jag ska behöva gå i skolan. Jag är ju framgångsrik redan och har ingenting att lära mig. Jag drog som sagt och shoppade istället. Köpte de här skorna för 5500 kr! Så jävla snygga asså!



Jag tänker inte skriva var jag har köpt dom, för då kommer alla fjortisar härma mig!
Pusspuss, I know you love me!

Min nya bil!

Jag har köpt ny bil alla läsare! Den är superfin och speciellt designad bara för mig. visst, det kostade extra men vad gör man inte när man kan och har råd? ;) ni kommer att älska den, den är sååååååå bajjssiestyle!
Får hem den på fredag, så snart kommer ni se mig på sthlms gator i den här supersexiga bilen!
FIIIIN VA! you just gotta love it.
pusspuss sötisar!

Sommarens hetaste badmode!

Eftersom sommaren snart är här så är det dags för badkläder! Jag har handlat några men jag vill ha fler, eftersom jag vill ha ombyte och eftersom jag har råd ;)
Jag lägger upp bilder på 2010s hetaste badmode, titta och njut!
Och sen några som man bara har råd med om man har pengar. jag har köpt den andra
Och på killarna är det bara en version badkläder som är accepterade för min del ;)
hoppas ni nu har lärt er lite om mode!
pusspuss på er sötnosar!
Bilderna är från google

Hemma från fest

Hej alla underbara blogg läsare! Nu är jag hemma från en fest. Asså det var så jävla jobbigt. Alla tjejer bad mig om atograf och alla killar stötte på mig hela tiden. Visst det är kul ibland, men jag ska väl också behandlas med respekt? Men det är ju också en sak man får stå ut med när man är sveriges mest kända bloggerska! Och jag har ju inte sex heller. Jag ska vänta till äktenskapet och det tycker jag att alla borde göra. Fast jag har ju inte sex, men jag gör ju mycket saker med killar. Det är ju okej så länge den inte kommer in. Man måste hitta vägar liksom. Jag har ju haft massor av sex förut, men jag avstår nu. Det är av en anledning jag inte vill ha upp här i bloggen. Förresten, jag har börjat på en ny diet. Jag dricker två glas mjölk om dagen och äter tre äpplen. Om jag blir mer hungrig så dricker jag vatten. Jag hatar folk som är tjocka. Så om du som läser detta är tjock, gör detta du med. Det är ett snabbt och effektivt sätt att gå ner i vikt. Biverkningar är att man kan få ont i magen, i huvudet, i kroppen, tappa hår, tappa sexlusten, få dålig balans, bli osmart, bli trött och kräkas. Men vad gör man inte för att vara smal? Jag skulle i alla fall göra detta om jag var fet. Det går fort och folk slipper se dig och må dåligt över att du är fet.



Pusspuss, eran bajjssie

KändisBajjssie

Här är bara en av alla tidningar jag har varit med i! Jag är ju känd så det är liksom som vardag för mig! Men jag älskar det! Här är ett nummer jag var med i från Revyn! :) Hihiihhi



XOXO Bajjssie!

Min dag

Hej bloggen och alla mina underbara blogg läsare som älskar mig!
Idag har jag shoppat med Borelia. Jag hittade massor av saker och shoppade för sammanlagt 12,000:- på tre timmar. Det tycker jag var bra jobbat av mig. Såååå bajjssie style! Jag har verkligen dragit ned på shoppandet. Förut var det fem gånger i veckan. Nu är det bara fyra, shopaholic eller vad? Men har man råd och har sveriges mest kända blogg så kan man ju un na sig några dagar i veckan. Jag är ju kändis också, måste föregå med gott exempel! Här är ett par skor jag köpte idag. Bara så att alla vet så är det Kisstjejen som har härmat mig, inte jag som har härmat henne, som sagt så snor hon allt från mig. En riktigt copycat!



Sååååå bajjssire style, eller hur sötnosar?

I know u adore me! Looove eran Bajjssie!

Bownie

Förresten, ni som har sprungit efter mig på stan idag har ju sett att jag har färgat håret brunt. Men ni andra som itne har sett det tänkte jag vara lite gullig och lägga ut en bild till. Många tror säkert att jag har gjort det för att Kisstjejen har gjort men så var det itne. Jag pratade om det först liksom, och så gjorde hon det skitfort för att göra det före mig. Så att det skulle se ut som att jag kopierar henne, när det är hon som kopierar mig som fan. Förresten, har fyllt på läpparna igen, asså dom är så jävla bra på Asis clinic på Östermalm. Lena hon som gör mina läppar, hon är helt underbar. Här kommer en bild på mitt nya hår och mina nya läppar:



Bilden är tagen när jag är osminkad, det är därför jag har täckt för ansiktet, inte för att jag tycker att jag är ful. Ni ser ju själva hur blek jag är. Men njut av bilden, pusspuss!

I know you love me! // Eran one and only Bajjssie

Bildorgie

Hej alla sötnosar! Eran favoritbajjssie här! Idag har jag varit i skolan men jag skolkade mest för jag känner att jag redan kan allt om livet och mycket mer. Varför ska jag då behöva gå i skolan? Plus att jag tjänar så jävla mycket pengar på bloggandet, jag kommer leva på det i resten av mitt liv. When you once go famous, you never go back! hihihi, sååå bajjssie style! Här kommer lite nostagli bilder från resan jag och Borelia var på i S:t Bart! Se och njut bitches!

här är jag innan vi gick till beachen på efterfest



här är en fin bild från stranden



här är hotellrummet vi bodde på:


Pusspusss, love eran bajjssie! I know you love me!

VÄÄÄÄRLDENS bästa låt ever!

Den här låten har jag ALLTID älskat! den påminner så mycket om mig och mitt liv! ja,, eftersom jag har allt liksom och är som en barbie.
puss på er sötnosar!

Hej beeebisar!

asså gud, det var en helt gaaalen kväll igår! Det är ingen fest utan Bajjssie, hihi! Jag har varit bakis heeela dagen, men det har lagt sig lite nu och jag ska fixa mig inför kvällen nu igen :) , party all night long, det är sååååå Bajjssie style! Igår var jag på Opera källaren och sen drog vi hem till Borelia på efterfest! Ikväll ska vi dra till Borelias kompis Charlotte, en super mysig tjej! Alla typ tjatar på mig att jag ska dit, men jag förstår liksom. Vem vill itne ha sveriges största och mest framgångsrika bloggerska på sin fest? Nu måste jag dra, taxin väntar, puss bejbisaaar!

P.S Festa lugnt ikväll!

Bild från igår:


Loooooove, eran bästa bajjssie!

...


Bajjssie tycker till

Hej bloggen!
asså jag måste bara säga att jag hatar fjortisar och hur dom ser ut och sminkar sig.
Ni vet massor med brunpuder i ansiktet, jättemycket mascara smetat runt ögonen och fult lipgloss på läpparna.
så jäääävlaa FULT! asså lär er att sminka er liksom! kolla på min sminkskolavideo som jag har lagt upp tidigare.
Och vad är det med håret?!? blonderat äckligt ovårdat hår som är skitslitet. asså gå till frisör. visst, ni kanske inte har råd att gå till bobbys som jag har, men det finns ju budgetfrisörer i förorten där ni bor liksom! det är väl någon arabkvinna där som klipper hår i sitt vardagsrum...
kolla vad äckliga fjortisarna är liksom
Bilderna är tagna från google
puss hej bloggläsare!

so bajjssie style!

asså gud, jag såg dom hära skorna inne på Luis Vitton igår när jag var och shoppade i stan. Jag köpte dom på en gång! Sååå bajjssie, right? Asså jag vet att nu kommer alla fjortisar köpa dom för att jag har gjort det, och så kommer HM göra nån billig kopia för ett par hundra, men så är det att vara sveriges största bloggerska! vad ska man göra liksom? jag är ju så känd liksom. dom är också praktiska för man kan liksom orda grant rulla fram, hihi!



pusspuss, love yah bitches! // Eran bästa bajjssie!


Bajjssie is back

Hej alla underbara bloggläsare.
ursäkta den dåliga upp dateringen men Borelia och jag åkte iväg på en charterweekwnd som blev ca 3 veckor lång istället. st. Tropez är helt underbart! typ ur fint väder varje dag!
Jag hookade med coco chanels fd sekreterares sons kompis! asså, inte för att jag knullar eller så, för jag är liksom oskuld, men det hände en och annan sak som jag inte tänker ta upp i bloggen. Man måste ju separera privatliv och bloggandet. iallafall när man är så känd som jag, Sveriges största bloggerska HELLO.
Bilder från resan kommer upp snart! Jag och Borelia ska verkligen åka snart igen, vi är ju typ kända där nu ;)

Såg att jag hade fått några norska läsare också, men det är ju klart, jag är ju känd över hela världen, alla vill vara som mig!



RSS 2.0