Jul med bajjssie!

Min jul består mest av presenter från alla som älskar mig! Sen äter jag ju ingen julmat, det är so not bajjssie style! och det är sjukt mycket kalorier! Jag äter endast 20 kalorier/dag = 1 äpple! Men nog om det. Nu ska jag visa mitt bästa jultips! Det är att sminka alla blommor. Dom vill ju också vara fina. Jag förstår inte varför man inte gör det redan i blomaffären? Ingen gillar att gå utan smink, inte blommorna heller. I alla fall inte i mitt hus! Här kommer lite bilder på min rosa blomma med smink, SO BAJJSSIE STYLE!
Visst är den lik mig? HIHI, puss!

FRÅGESTUND!

Tänkte ha min första frågestund. Har inte haft någon innan, för jag bryr mig inte riktigt om vad ni vill! Men nu kan ni fråga exakt vad ni vill! Puss!
// Eran Bajjssie

Dagens händelser!

Hej bebisar! Idag har jag shoppar ännu mer, totalt : 4000:- . Småpengar i mina ögon. Men jag vet att det är mycket för stackars er! Ni som inte har några pengar utan går på socialbidrag och studiebidrag. Såååå pinsamt! Idag när jag var ute på stan så kom det fram enmassa fans och ville ta bild med mig! Och snäll som jag är, fast att det är skitjobbigt, så ställde jag självklart upp!
Här är några bilder från dagen:
bilder:google
LOOOVE FRÅN BAJJSSIE!

Julklappar!

Hej babes! Idag så har jag varit och shoppat julklappar till mina nära och kära! Självklart spenderade jag en hel del pengar. Totalt 18,000:-, men det är ju som sagt inga pengar för mig. För jag tjänar så himla mycket pengar, asså jag lovar det är sjukt mycket! Såå Bajjssie style att ha plånboken full av pengar! (Dock köpte jag saker till mig själv för 8.000:-)
Till mormor och farmor köpte jag botoxbehandlingar för totalt 3000:-. Det kan dom ju behöva. Så skämsigt det skulle vara för mig att gå runt med en famor eller mormor som har rynkor. Det är fan dags för dom att se lite fräscha ut nu! Rynkor är soo not bajjssie style! Sen köpte jag lite fina kort korta kjolar och linnen, sen push-up bh:ar så att deras bröst ser större och fastare ut. Asså hängbröst är bara SÅÅÅ äckligt..
Till mig själv köpte jag dom här skorna, plus några linnen, lite brunkräm, brunpuder, mascara och löshår i mängder!
(läs: dessa skorna är från dior och kostade 3.000 kronor, alltså BILLIGA!)

Sova

Nu ska jag snart gå till sängs. Jag har precis smörjt in mig med min brunkräm från DIOR för 4.900 kr. Den fungerar verkligen! Jag har använt den kanske sexton ggr idag. Men jag hatar att vara blek, det är så fult. Man ser verkligen fattig ut om man är blek, för då syns det att man itne har råd att åka utomlands eller sola solarium. det är verkligen såååå pinsamt! Asså liksom jag skulle inte gå en dag utan att sola solaruim, det är liksom beroende! Men sen finns det ju anledningar till att jag är Sveriges största och SNYGGASTE bloggerska liksom. HIHI!
En liten serie om vad jag gör innan jag sover:
Godnatt alla underbara bloggläsare! I know you love me// Bajjssie!

Fanbilder!

Hej babes! Kollade just igenom min mail, asså det är 1000 söta fanbilder där! Men tyvärr så kan jag bara lägga upp två stycken! Ni är såååå söta som skickar bilder till mig, jag blir så glad! Love you, mina söta bloggläsare (läs: typ 500,000 per dag)!
Här är två stycken fanbilder från Lina och Alexandra!
Tack allihopa för era fina bilder! Love you! XOXO bajjssie!

Förstorade läpparna

Hej babes! Jag var ju och förstorade läpparna idag, asså dom kan aldrig bli för stora! Det är sååå Bajjssie style att ha riktiga massiva läppar!
Här är resultatet:
Jag vet, jag är vacker! Looove/ Bajjssie!

Babes!

Hej babes! Ursäkta den dåliga updateringen, men jag har haft så mycket jobb att göra! Jag ska ju starta mitt eget kläd märke, så det har varit så mycket med det nu! Asså kläderna komemr bli sååå fina! SÅÅÅ BAJJSSIE STYLE! Dom kommer inte kosta under 3.000 kr, så alla fjortisar som härmar mig kan ju glömma att köpa dom här kläderna. Även ni som läser mig blogg som går på socialbidrag kan ju bara slänga er i väggen. Paris Hilton kommer bära mina kläder! Jag har redan snackat en del med henne och hon ser verkligen fram imot att få ha på sig mina egen designade kläder! Här är ett smakprov!
Det här linnet gjorde jag för ett tag sen, riiiktigt fint! Genomskinligt (läs: bra för oss med stora sillisar!)
XOXO BAJJSSIE!

RSS 2.0