Tinkis och jag

Hej babyyys! Idag har jag shoppat lite. Eller lite och lite, det gick ju på 8000:- i alla fall, inte så farligt! Jag var inte i skolan idag, jag orkade inte. Och inget gör mig så glad som shopping. Så det blev en tur på stan med min Tinkerbell istället. Är så glad att jag kom på det namnet, det passar henne verkligen! Hon är såå söt, verkligen so bajjssie style! Det blev tre par skor till mig och ett par till Tinkerbell, hon blev jätte glad och skällde super mycket!

Här är skorna jag köpte till mig själv, tänkte ha dom på beachen i sommar:




Och här är skorna jag köpte till Tinkerbell:



Bilder från google

Pusspuss // Eran one and only Bajjssie!

Alla älskar mig!

Idag när jag, Borelia, Mosanna och Kaamir var på stan och fikade och shoppade så kom det fram folk till mig HELA tiden. Dom ville ta foton och känna på mitt hår (som iofs är underbart) och få autografer och massa annat. visst jag älskar mina fans men ibland måste jag få lite space! Visst att jag är känd och populär och allt men jag måste ju få fika ifred utan att alla fjortisar ska komma fram med sina översminkade ansikten och äckliga hår och kramas med mig. åååååh jag blir så irriterad!
Jaja, till det viktigaste för dagen, shoppade lite nya grejer, skor och leggings. Check it out

Bajjssies och Tinkerbells Vill-ha

Som ni alla vet har jag ju skaffat hund, en chiwowa som heter Tinkerbell. asså jag vet det är ett asbra namn som jag kommit på själv! ijallafall så ska jag skaffa massa fina prinsessgrejer till henne och jag vill visa er underbara bloggläsare vad jag ska köpa, så att ni blir lite avundsjuka!
luis vuitton såklart!

Fixad

Hej bejbisar! Bajjssie här! Nu har jag sminkat mig i en och en halv timma, det blev skitbra! Jag är verkligen duktig på att sminka mig (se sminkvideo). Kläder har jag också äntligen valt ut, det blev ett linne från chanel med djup urringning så att man ser mina stora silikonbröst extra mycket! Sen ett par snygga jeans. Till det lägger jag assesoarer från dior för 6000:- och smyckar upp hela outfiten! Det kommer blir sjukt snyggt! Har solat 13 gånger idag också för att inte komma blek till festen liksom, det är sooo not bajjssie style! Hoppas att kvällen blir bra och att jag slipper få skriva för mycket autografer och ställa upp på fööör mycket idolbilder, det börjar bli tjatigt nu. alla blattar från förorten är ju som galna i mig, men vem är inte det?
Hoppas alla mina underbara och trogna bloggläsare också får en underbar kväll!
Looove, eran bajjssie!

Lördag

Hej bloggläsare! Bajjssie här! Jag vaknade nyss, jag är så jävla bakis. Shit vilket drag det var igår. Var på Cafe Opera med massor av östermalms kompisar. Sen drog vi på efterfest till några utlänningars studio! Vi spelade in en låt. Vi kallar den Bajjssie. Den kommer upp på bloggen snart! Ikväll ska vi dra ut igen, först är det förfest hemma hos sveriges största bloggerska! Hoppas kvällen blir bra, men det blir den ju alltid när Bajjssie är där! Puss bejjbbss!
Bild på mig från igår på cafe opera!

Looove från Bajjssie!

In your face Paulina!

Här är en kommentar från en liten fjortis i förorten som är avundsjuk på att jag är så mycket bättre och snyggare och har råd med bil och hund:
Paulina som inte är Bajjssie... -.- om Fräsching:
jaså.. bajjssie.. var är ''din bil'' då någonstans?
och var är chihuahuan?
eller var det inte det du skulle köpa? -.-
Jag vill se dig brevid bilen på ett foto, med hunden, och ingen jävla fotoshop... -.-
Slå den du ;) får vi se om du ljuger eller ej ..
Så för att svara på din kommentar Paulina kommer en bild på mig, hunden och bilen!
IN YOUR FACE!
Looooove // Er Bajjsssie!

Fräsching

Hej sötnosar! Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Har hunnit smörja in mig sju gånger med brun utan sol. Snart ska jag även spraya kroppen med en spray-tan! Det är så fult att vara blek, så jag gör typ allt för att få lite färg. Solar ju solarium ungefär fyra gånger varje dag också! Men om man gör både och blir man ju faktiskt brunare, det är mitt tips! Nu sitter jag i min nya rosa morgonrock från Chanel. Den är så himla fin! Jag passar verkligen i rosa, det är såååå Bajjssie style!



Loooove // Eran bajjssie

Fredag är såå bajjssie style!

Hej bloggen och mina trogna bloggläsare! Sveriges största bloggerska här! Idag har jag tagit ledigt från skolan, det gör jag ganska ofta. Eller aa, typ varje dag. Men jag behöver inte gå i skolan, det är fett onödigt! Skolan är bara till för socialfall som inte kan läsa eller skriva. Så jag har inget där att göra. Jag går bara där för att visa alla att jag är framgångsrik! Så idag har jag shoppat som vanligt. Jag köpte lite grejer till kvällens utgång. Mycket fina grejer. Det blev sammanlagt 5000:-. inte så mycket men aja. Ska till min bobby imorgon och fixa håret också! Då blir det typ 3000 kr också. MEn jag har ju råd, hiihihih! Jag ska köpa en liten hund också som ska bo i min lois vitton väska, så himla sött! det blir nog en chiwaowa! Aja, catch ya later! I know you love me!



Pusspuss // eran bajjssie!

Bajjssie är bäst!

Hej bloggen och alla underbara bloggläsare! Idag är det söndag och jag är fett bakis från helgens festande. Jag festar verkligen hur mycket som helst när det är helg. Alla vill ha mig på alla fester eftersom att jag är Bajjssie - Sveriges största och mest framgångsrika bloggerska. Aja, som sagt var det mycket fest i helgen men ocksp mycket shopping! Jag shoppade för 12,000:- . Inte så värst mycket. Men jag har ju pengarna, så jag måste ju utnyttja dom på nåt sätt. Och då shoppar jag helst. Det är inte direkt som att man ger till välgörenhet eller nåt, det är sjukt onödigt. Varför skulle jag ge mina pengar som jag kan köpa en riktigt fin Lois Vitton väska för till nåt fattigt barn som luktar illa i typ Haiti? Sånt får gamla kärringar och gubbar göra istället. Det är soo not Bajjssie style!




Pusspuss i know you love me! // BAjjssie



RSS 2.0