Bajjsie - tv kändis!

Hej alla underbara bloggläsare, bajjssie här!

Jag ska vara med i ett tv program! Det ska bli så himla kul, hoppas att allt går som det ska. MEn vad skulle kunna gå fel när sveriges största bloggerska är i studion? Kanske att någon av kameramännen vill ha mig och att fjortisar liksom försöker ta sig in, men jag kommer göra bra ifrån mig ändå! Jag köpte en skitsnygg klänning från chanel till inspelningen, den kostade bara 20,000 kr! Men det var verkligen superbilligt för mig, som har så mycket pengar! Det kommer bli så kul, önska mig lycka till, för på måndag ska jag spela in denna tv-show! Bli inte för nyfikna nu älsklingar!



Tycker ni att jag ska vara sminkad såhär på inspelningen? Själv tycker jag att det är skitsnyggt! Jag är riktigt duktig på att sminka mig!

XoXo Eran Bajjssie!

Bajjssies sommar

Asså igud det har hänt sååå himla mycket! Sommar 2010 har verkligen varit en toppensommar. Jag är verkligen ledsen över att jag itne har updaterat så bra, men jag har knappt haft tid. Och alla mina fyra bloggdatorer har gått sönder, så jag har äntligen köpt en ny. Shit vad jag har festat i sommar asså, det har varit galet! Jag har varit på Gotland på stockolmsveckan, det var helt crazy, alla typ förföljde mig för att jag är så känd liksom. Sen vaer jag ju på Bahamas med ******, min hemliga flört. Sen har jag också varit på Mallorca, det var så jääävla sjukt kul asså. Jag har också förstorat läpparna tre gånger i sommar, så nu är dom snyggare än någonsin, det kostade typ 14,000 kr sammanlagt¨, men det har ju jag råd med. Det är så jobbigt att komma hem hit till Stockholm, för alla verkligen hänger efter mig, sveriges största bloggerska liksom! Den här bikinin har jag haft som min favorit i sommar. Från dior och kostar endast 6,000 kronor! Sååå bajjssie style!

Den är verkligen ååå snygg! Det kommer säkert ut någon billig kopia av den på HM snart, usch! Alla fjortisar härmar mig, men aja.

Pusspuss// Eran bästa Bajjssie!

RSS 2.0